Puhtaat vesistöt, toimiva kunnallistekniikka sekä hyvä aluesuunnittelu ovat ratkaiseva osa hyvää elinympäristöä. Asiantuntijamme suunnittelevat entistä toimivampia ja myös muuttuviin olosuhteisiin soveltuvia ratkaisuja niin ihmisten kuin luonnon elinympäristön tarpeisiin. Maveplan Oy tarjoaa kaikki kunnallisteknisen suunnittelun sekä vesistö- ja vesitaloussuunnittelun palvelut pohjatutkimuksista, mittauksista ja vaikutusarvioinneista aina yksityiskohtaiseen rakennesuunnitteluun saakka.

Geo- ja mittauspalvelut

Maveplanin geo- ja mittauspalvelujen suosio on kasvanut nopeasti. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme joustavasti ja vastata tarpeisiin lyhyelläkin vasteajalla. Palautteen perusteella tässä on myös onnistuttu.

Kunnallistekniikka/infra

Maveplanilla on pitkät perinteet erityisesti vesihuoltosuunnitelmien laatimisesta. Olemme kehittäneet henkilöstömme osaamista erityisesti tie- katu- ja aluesuunnittelun sektorille. Monipuolinen osaamisemme varmistaa eri näkökulmien huomioon ottamisen jokaisessa suunnitteluprojektissa olipa sitten kysymys vesihuollosta, kaavainfrasta tai aluesuunnittelusta.

Vesistösuunnittelu

Vesistösuunnittelu Vesistösuunnitelmien laatimisessa korostuu suunnittelijoiden kokemus, poikkitieteellinen osaaminen sekä kyky nähdä moninaisten hankkeiden vaikutukset jo suunnitteluvaiheessa. Maveplanin tie vesistösuunnittelun kärkitoimijaksi ja johtavaksi kalatiesuunnittelijaksi on tulos vuosien varrella kehitetystä huippuosaamisesta.

KATSO VIDEO >

“Kalatiesuunnittelussa Maveplanin toiminta oli ammattimaista, asiantuntevaa ja palvelulähtöistä. Voisimme käyttää Maveplanin palveluja vastaavissa kohteissa myös tulevaisuudessa.”

Reima Ahola
Projektipäällikkö Korpelan Voima

Maveplanin vahvuudet suunnittelupalveluissa:

  • Kokeneet huippuasiantuntijat
  • Asiakaslähtöinen toimintamalli
  • Modernit työvälineet ja laitteistot
  • Laaja ja laadukas yhteistyöverkosto
  • Pitävät aikataulut ja kustannusarviot

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä – varmistetaan yhdessä projektisi onnistuminen!

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.