Maatalouden kuivatus- ja vesitaloussuunnittelupalveluissa Maveplan edustaa valtakunnan ehdotonta kärkeä. Asiantuntemus ja vuosikymmenten kokemus takaavat sen, että Maveplanin palveluilla varmistat maaperäsi hyvän kasvukunnon ja parannat viljelyvarmuutta. Se tarkoittaa parempia tuottavuusedellytyksiä niin karjataloudelle kuin kasvinviljelyllekin.

Maveplan Oy suunnittelee joka tilanteeseen tehokkaat ja tarkoituksenmukaiset kuivatusratkaisut. Näin viljelytoiminnalle saadaan luotua mahdollisimman suotuisat olosuhteet.

Palveluihimme kuuluvat niin valtaoja- kuin salaojasuunnittelukin. Autamme maanomistajia ojitusyhtiön perustamiseen ja ojitustoimituksen käynnistämiseen liittyvissä asioissa sekä tilusvaihtojen ja tilusjärjestelyjen käynnistysvaiheessa.

“Maveplanin ammattitaito riittää suurtenkin kuivatushankkeiden toteuttamiseen. Niiden myötä tilan vesitalous ja peltojen viljeltävyys ovat parantuneet huomattavasti.”

Juho Isopahkala
Isäntä, Bullstop Oy

Maveplanin maatalousosaamisen kulmakivet:

  • Ratkaisuiden korkea tekninen taso
  • Tulevaisuuden tarpeiden huomiointi
  • Tapauskohtainen räätälöinti ja mitoitus
  • Suunnitelmien käytännönläheisyys ja toteutuskelpoisuus
  • Kustannustehokkuus

Vahva pohja takaa hyvän kasvualustan

Viime vuosina olemme panostaneet erityisesti maatalouden ravinnekiertoon liittyvän erikoisosaamisemme kehittämiseen. Suunnittelemme joka tilanteeseen tehokkaat ja tarkoituksenmukaiset kuivatusratkaisut. Näin saamme luotua viljelytoiminnalle mahdollisimman suotuisat olosuhteet.

Palveluihimme kuuluvat niin salaoja- kuin valtaojasuunnittelukin. Konsultoimme ja autamme maanomistajia ojitusyhtiön perustamiseen ja ojitustoimituksen käynnistämiseen liittyvissä asioissa sekä tilusvaihtojen ja tilusjärjestelyjen käynnistysvaiheessa.

 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.