Maveplan Oy on perinteikäs mutta uudistumiskykyinen yritys, jolla on juuret syvällä maaseudulla ja kasvustot kaupunkien ytimissä. Maatalouden kuivatus- ja vesienhallintasuunnittelun osalta yrityksen asema on ollut valtakunnallisesti vahva aina yrityksen perustamisesta lähtien. Lisäksi Maveplan Oy:llä on vankkaa osaamista vesistösuunnittelun toimialalta usean vuosikymmenen ajalta.

Olemme kehittäneet voimakkaasti viime vuosina kunnallistekniikan, erityisesti katu- ja vesihuoltosuunnittelun, suunnittelupalveluitamme. Lisäksi pyrimme aktiivisesti kehittämään geo- ja mittaustekniikan palveluitamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden tarpeita.

Toimintakulttuurissamme pyrimme hyödyntämään parhaat puolet moderneista sekä perinteisistä toimintatavoista. Nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin ja näin saavutettava välitön kustannussäästö on noussut yhdeksi yrityksemme vahvimmista menestystekijöistä. Tarjoamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa monipuolisen ja kokonaisvaltaisen palveluverkoston, joka vastaa nopeasti ja joustavasti asiakkaiden vaativimpiinkin haasteisiin.

Arvot

Hyvinvoiva henkilöstö
Hoidamme työmme ylpeydellä ja yhteen hiileen puhaltaen. Muistamme keskellä hektistä arkea, että elämässä on työn lisäksi muitakin tärkeitä asioita. Tuemme työntekijöidemme mahdollisuutta järjestellä työ- ja vapaa-aika kunkin elämäntilanteen vaatimilla tavoilla. Kannustamme liikuntaharrastuksiin erilaisin työntekijäeduin.

Asiakaslähtöisyys
Asiakas saa meiltä laadukkaan ja kustannustehokkaan ratkaisun juuri omaan tarpeeseensa. Toimimme avoimesti niin asiakassuhteissa, yhteistyökumppanuuksissa kuin yhtiön sisälläkin. Palvelullamme on kasvot.

Asiantuntijuus
Luotamme itseemme ja työvuosien tuomaan vankkaan osaamiseemme. Kehitämme itseämme kouluttautumalla ja tekemällä välillä töitä rohkeasti oman mukavuusalueemme rajamailla. Varmistamme, että kovalla työllä hankittu asiantuntijuutemme siirtyy nuoremmille sukupolville.

Missio

Asiantuntijuutta toimivan elinympäristön tarpeisiin luonto- ja ympäristöasiat huomioiden.

Visio

Suomalainen suunnitteluverkostomme on maaseuturakentamisen ja vesitalouden arvostetuin kehittäjä sekä monialaosaaja.

Osaamista, johon voit luottaa

Maveplan Oy noudattaa toiminnassaan ISO-standardin mukaista RALA-sertifioitua laatujärjestelmää, joka ylläpitää palvelutuotteiden korkeaa laatua ja kehittää yhtiön toimintaa. Tästä ovat parhaana osoituksena ja palkintona olleet vuosittain tehtävän asiakastyytyväisyyskyselyn korkeat arvosanat. Lisäksi olemme Suunnittelu- ja konsulttitoimistojen liitto SKOL ry:n jäsenyritys.

Yhteiskuntavastuu

Maveplan Oy tuntee vastuunsa suomalaisen työn turvaajana, toimivan ja tuottavan maatalousympäristön edistäjänä sekä yhdyskuntien rakenteiden uudistajana. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa muodostamme toimivia verkostoja, joissa huippuosaaminen valjastetaan tukemaan koko yhteiskuntamme kehitystä.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Olli Utriainen, toimitusjohtaja
Puh. 040 584 4327
olli.utriainen(at)maveplan.fi

Maveplanin vahvuudet yrityksenä:

  • Nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin
  • Asiantunteva henkilöstö
  • Kattava palveluvalikoima
  • Innovatiivinen kehitystoiminta
  • Osaavat yhteistyökumppanit
  • 100-prosenttisesti suomalaisten omistama