Maveplan Oy on perinteikäs mutta uudistumiskykyinen yritys, jolla on juuret syvällä maaseudulla ja kasvustot kaupunkien ytimissä.  Maatalouden kuivatus- ja  vesitaloussuunnittelupalvelujen osalta asema on ollut valtakunnallisestikin vahva jo vuosikymmenten ajan.

Olemme kehittäneet viime vuosina kunnallis- ja geotekniikan suunnittelupalveluitamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden tarpeita.

Toimintakulttuurissamme pyrimme hyödyntämään parhaat puolet moderneista sekä perinteisistä toimintatavoista. Nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin ja näin saavutettava välitön kustannussäästö on noussut yhdeksi yrityksen vahvimmista menestystekijöistä. Vesitaloudellisilla ydinosaamisalueillaan Maveplan Oy on teknisten ratkaisujen ennakkoluuloton edelläkävijä.

Tarjoamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa monipuolisen ja kokonaisvaltaisen palveluverkoston, joka vastaa nopeasti ja joustavasti asiakkaiden vaativimpiinkin haasteisiin.

Arvot

Asiakaslähtöisyys
Asiakas saa meiltä aina laadukkaan ja kustannustehokkaan ratkaisun juuri omaan tarpeeseensa. Palvelumme on kasvollista ja lähellä asiakasta.

Laadukkuus
Organisaatiomme on oppiva kokonaisuus. Laadunvarmistus- ja johtamisjärjestelmämme varmistavat palvelumme laadun.

Tunnettuus
Asiakkaat, yhteistyökumppanit ja alan julkissektori tuntevat meidät ja arvostavat työmme tuloksia.

Luotettavuus
Asiakas ja yhteistyökumppani voivat luottaa osaamiseemme. Pysymme sovituissa aikatauluissa ja vaadimme sitä myös yhteystyökumppaneiltamme. Toimimme avoimesti niin asiakassuhteissa, yhteistyökumppanuuksissa kuin yhtiön sisälläkin.

Visio

Suomalainen suunnitteluverkostomme on maaseuturakentamisen ja vesitalouden arvostetuin kehittäjä sekä monialaosaaja.

Osaamista, johon voit luottaa

Maveplan Oy noudattaa toiminnassaan ISO-standardin mukaista RALA-sertifioitua laatujärjestelmää, joka ylläpitää palvelutuotteiden korkeaa laatua ja kehittää yhtiön toimintaa. Tästä ovat parhaana osoituksena ja palkintona olleet vuosittain tehtävän asiakastyytyväisyyskyselyn korkeat arvosanat. Lisäksi olemme Suunnittelu- ja konsulttitoimistojen liitto SKOL ry:n jäsenyritys.

Yhteiskuntavastuu

Maveplan Oy tuntee vastuunsa yhteiskuntamme toimivana osana, suomalaisen työn turvaajana ja yhdyskuntien rakenteiden uudistajana. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa muodostamme toimivia verkostoja, joissa huippuosaaminen valjastetaan tukemaan koko yhteiskuntamme kehitystä.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Olli Utriainen, toimitusjohtaja
Puh. 040 584 4327
olli.utriainen(at)maveplan.fi

Maveplanin vahvuudet yrityksenä:

  • Nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin
  • Asiantunteva henkilöstö
  • Kattava palveluvalikoima
  • Innovatiivinen kehitystoiminta
  • Osaavat yhteistyökumppanit
  • 100-prosenttisesti suomalaisten omistama