Tule työkaveriksemme salaojasuunnittelijan mielenkiintoisiin tehtäviin!

Haemme nyt työntekijöitä salaojasuunnitteluun sekä erilaisiin mittaus- ja valvontatehtäviin toiminta-alueellemme.

Työnkuvasi painotetaan siten, että se sopii osaamisellesi ja vahvuuksillesi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia ja kouluttautua alan ammattilaiseksi. Toimipisteemme ovat Kalajoella, Seinäjoella ja Kuopiossa, mutta työkohteet sijaitsevat laajemmalla alueella. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä töitä osittain etänä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, valmiutta toimia maastossa sekä riittäviä tietoteknisiä taitoja. Suunnitteluohjelmistojen ja mittalaitteiden käyttökokemus sekä maatalousalan tuntemus katsotaan eduksi. Ahkeruus, oma-aloitteisuus ja oppimisenhalu ovat ominaisuuksia, joita arvostamme.

Tuemme sinua arkityön lisäksi työhyvinvoinnissa
• Smartum –liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu
• työterveyshuollon laaja palvelu
• työsuhdepyörä
• työnantajan tukema lounasetu

Ota uusi askel työurallasi
Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen 26.5.2024 mennessä osoitteeseen: olli.utriainen@maveplan.fi.

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja Ollilta (040-58443270) klo 15.30-16.30.

Maveplan Oy on toimintaansa järjestelmällisesti kehittävä, inhimillisen kokoinen ja ketterä insinööritoimisto. Toimimme monialaisesti maa- ja vesirakentamisalalla ja olemme RALA-sertifioitu SKOL-jäsenyritys. Asiakaskuntana ovat yritykset, valtio- ja kuntasektori sekä maaseutuelinkeinojen parissa toimivat julkiset ja yksityiset toimijat.

Täysin suomalaisomisteisen Maveplanin kenttäorganisaatio sekä Oulun, Kuopion ja Seinäjoen toimistojen henkilökunta tarjoaa asiantuntijaympäristön tukemaan menestyvää ja laadukasta suunnittelutoimintaa. Maveplan Oy:llä on yli 30-vuotinen yrityshistoria ja kasvumme viihtyisän elinympäristön pohjustajana jatkuu.

Lisää toiminnastamme:
www.maveplan.fi