Suunnittelija tie-, katu- ja aluesuunnittelun monipuolisiin tehtäviin

Maveplan Oy on toimintaansa järjestelmällisesti kehittävä, inhimillisen kokoinen ja ketterä insinööritoimisto. Toimimme monialaisesti maa- ja vesirakentamisalalla ja olemme RALA-sertifioitu SKOL-jäsenyritys. Asiakaskuntana ovat yritykset, valtio- ja kuntasektori sekä maaseutuelinkeinojen parissa toimivat julkiset ja yksityiset toimijat.

Täysin suomalaisomisteisen Maveplanin kenttäorganisaatio sekä Oulun, Kuopion ja Seinäjoen toimistojen henkilökunta tarjoaa asiantuntijaympäristön tukemaan menestyvää ja laadukasta suunnittelutoimintaa. Maveplan Oy:llä on yli 30-vuotinen yrityshistoria ja kasvumme viihtyisän elinympäristön pohjustajana jatkuu.

Tervetuloa työkaveriksemme suunnittelemaan kunnallistekniikkaa!

Haemme nyt suunnittelijaa tie-, katu- ja aluesuunnittelun monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi kunnallistekniikan suunnittelun toimialalla. Mielenkiintoisiin ja monipuolisiin suunnittelutehtäviisi voi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti, kuulua myös vesihuollon tai geotekniikan suunnittelua. Sijoituspaikkasi on ensisijaisesti Kuopio, mutta voit osaamisestasi ja työkokemuksestasi riippuen työskennellä myös Oulun tai Seinäjoen tiimissämme. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä töitä etänä.

Edellytämme sinulta suunnittelijana insinöörin koulutusta ja Novapoint-suunnitteluohjelman hallintaa sekä näyttöä suunnitteluosaamisesta. Yhteistyökyky, joustavuus ja oma-aloitteisuus ovat ominaisuuksia, joita työkavereinasi arvostamme.

Tuemme sinua arkityön lisäksi työhyvinvoinnissa

  • Smartum –liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu (400 €/vuosi)
  • työterveyshuollon laaja palvelu
  • työsuhdepyörä
  • työnantajan tukema lounasetu

Ota uusi askel työurallasi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen 15.1.2024 mennessä osoitteeseen: olli.utriainen@maveplan.fi

Tarvittaessa voit Ollilta kysyä työpaikasta ja Maveplanista myös lisätietoja (040-5844327).
Lisää toiminnastamme:
www.maveplan.fi