Salaojasuunnitelija

Maveplan Oy on toimintaansa järjestelmällisesti kehittävä, inhimillisen kokoinen ja ketterä insinööritoimisto. Toimimme monialaisesti maa- ja vesirakentamisalalla ja olemme RALA-sertifioitu SKOL-jäsenyritys. Asiakaskuntana ovat yritykset, valtio- ja kuntasektori sekä maaseutuelinkeinojen parissa toimivat julkiset ja yksityiset toimijat.

Täysin suomalaisomisteisen Maveplanin kenttäorganisaatio sekä Oulun, Kuopion ja Seinäjoen toimistojen henkilökunta tarjoaa asiantuntijaympäristön tukemaan menestyvää ja laadukasta suunnittelutoimintaa. Maveplan Oy:llä on yli 30-vuotinen yrityshistoria ja kasvumme viihtyisän elinympäristön pohjustajana jatkuu.

Tule työkaveriksemme suunnittelemaan peltojen vesitaloutta!

Haemme nyt suunnittelijaa salaojitus- ja peruskuivatushankkeiden suunnitteluun sekä näiden toteutukseen liittyviin maastotöihin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia ja kouluttautua alan ammattilaiseksi. Mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu myös erilaiset ympäristöön liittyvät mittaukset sekä urakoitsijan työn valvonta. Työnkuvasi painotetaan siten, että se sopii osaamisellesi ja vahvuuksillesi. Sijoituspaikkasi on Kalajoki (Rautio), mutta työkohteet sijaitsevat laajemmalla alueella. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä töitä osittain etänä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, valmiutta toimia maastossa sekä riittäviä tietoteknisiä taitoja. Suunnitteluohjelmistojen käyttökokemus ja maatalousalan tuntemus katsotaan eduksi. Ahkeruus, oma-aloitteisuus ja oppimisenhalu ovat ominaisuuksia, joita arvostamme.

Tuemme sinua arkityön lisäksi työhyvinvoinnissa
• Smartum –liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu
• työterveyshuollon laaja palvelu
• työsuhdepyörä
• työnantajan tukema lounasetu

Ota uusi askel työurallasi
Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen 31.3.2024 mennessä osoitteeseen: olli.utriainen@maveplan.fi.

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja Ollilta (040-5844327).

Lisää toiminnastamme:
www.maveplan.fi