Mittausliiketoiminnon vetäjä

Maveplan Oy on toimintaansa järjestelmällisesti kehittävä, inhimillisen kokoinen ja ketterä insinööritoimisto. Toimimme monialaisesti maa- ja vesirakentamisalalla ja olemme RALA-sertifioitu SKOL-jäsenyritys. Asiakaskuntana ovat yritykset, valtio- ja kuntasektori sekä maaseutuelinkeinojen parissa toimivat julkiset ja yksityiset toimijat.

Täysin suomalaisomisteisen Maveplanin kenttäorganisaatio sekä Oulun, Kuopion ja Seinäjoen toimistojen henkilökunta tarjoaa asiantuntijaympäristön tukemaan menestyvää ja laadukasta suunnittelutoimintaa. Maveplan Oy:llä on yli 30-vuotinen yrityshistoria ja kasvumme viihtyisän elinympäristön pohjustajana jatkuu.

Tervetuloa työkaveriksemme kehittämään mittausliiketoimialaa!

Haemme nyt mittaustekniikan ammattilaista vetämään ja kehittämään yrityksemme mittausliiketoimialaa.

Mikäli sinulla on näkemystä, kokemusta ja ideoita sekä näyttöä menestyksekkäästä liiketoiminnan vetämisestä, niin olet etsimämme henkilö. Tarjoamme sinulle työtä pelkäämättömät ja kenttäkelpoiset kollegat, joiden kanssa ryhdyt kehittämään mittaustoimialaamme. Sijoituspaikkasi on ensisijaisesti Oulu, mutta voit osaamisestasi ja työkokemuksestasi riippuen työskennellä myös Seinäjoen tai Kuopion toimipisteistämme. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä töitä etänä.

Edellytämme sinulta mittausliiketoimialan vetäjänä insinöörin koulutusta ja uusimman mittausteknologian hallintaa sekä riittävää työkokemusta. Katsomme eduksi kokemuksen maaperätutkimustöistä. Kenttätyötä pelkäämätön asenne, kehittämisote, tuloshakuisuus ja oma-aloitteisuus ovat ominaisuuksia, jotka auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Tuemme sinua arkityön lisäksi työhyvinvoinnissa
• Kilpailukykyinen palkkaus ja tulospalkkiojärjestelmän mukainen bonus
• Smartum –liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu
• työterveyshuollon laaja palvelu
• työsuhdepyörä
• työnantajan tukema lounasetu

Ota uusi askel työurallasi
Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen 26.2.2024 mennessä osoitteeseen: olli.utriainen@maveplan.fi.

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja Ollilta (040-5844327).

Lisää toiminnastamme:
www.maveplan.fi