Ammattitaitoinen pohja-, alue- ja geosuunnittelu Hoivatilojen kasvun ja kehittymisen tukena

Maveplanin kanssa tehty puitesopimustyyppinen yhteistyö tuottaa runsaasti kustannussäästöjä Hoivatilojen pohjarakentamisessa.

“Palvelun käyttö tuottaa monin verroin säästöjä syntyneisiin kustannuksiin verrattuna.”Ari Hyvärinen,
Rakennuttajapäällikkö,
Suomen Hoivatilat Oyj

Toimeksianto

Hoivatilat Oyj valitsi Maveplanin yhteistyökumppanikseen aikaisempien yksittäisten toimeksiantojen ja kokemusten perusteella. Valintaa tukivat myös Maveplanin kokonaisvaltainen asiantuntevuus sekä joustavat toimintatavat, jotka ovat tärkeitä nykypäivän aikatauluhaasteissa. Laaja yhteistyö Maveplanin ja Hoivatilat Oyj:n välillä on keskittynyt pohjatutkimuksiin sekä geo- ja aluesuunnitteluun.

Haaste

Hoivatilojen voimakkaan kasvun myötä pohjatutkimuksien sekä geo- ja aluesuunnittelun tarve ja määrä on lisääntynyt. Erilliset ja yksittäiset toimeksiannot useille eri tahoille eivät olleet enää taloudellisesti ja aikataulullisesti järkeviä. Hoivatilat tarvitsivat asiantuntevaa kumppania joka pystyi suunnittelemaan kokonaisvaltaisesti  ja kustannustehokkaasti heidän tarpeisiinsa soveltuvat ratkaisut.

Ratkaisu

Maveplan on ripeästi ja sovittujen aikataulujen puitteissa toteuttanut hankkeet ja antanut erinomaista tukea pohjarakentamiselle. Vaativat pohjarakentamisen olosuhteet on ratkaistu kattavilla lausunnoilla ja kustannustehokkailla suunnitelmilla. Urakoinnissa arvostetaan selkeitä ja hyvin tehtyjä suunnitelmia. Asiakassuhde Maveplanin kanssa on syventynyt puitesopimustyyppiseksi yhteistyöksi. Maveplan tarjoaa myös tarvittaessa hankkeiden jatkosuunnittelua ja maarakennuksen valvontaa sekä muita työmaapalveluita.

Rakennuttajaorganisaatio

Tärkeimmät asiakasryhmät: Yksityiset ja julkiset palveluntarjoajat, jotka tarvitsevat tyypillisesti päiväkoti- ja hoivakotikiinteistöjä.

ASIAKASHYÖDYT:

  1. Hyvä pohjasuunnittelu on korvaamaton perusta tuleville toimille
  2. Kokonaisvaltaisen taloudellista toimintaa – kunnollinen geosuunnittelu pohjarakentamisessa tuo säästöä
  3. Asiantuntijuus ja nopeat toimitusajat
  4. Tukena myös jälkihoidossa ja valvonnassa

  • Yli 1 000 yksityistä ja institutionaalista omistajaa
  • 60 toteutunutta kiinteistöhanketta
  • Markkina-arvo (2015 lopussa) – n. 90miljoonaa €
  • 2015 liikevaihto – n. 3,8M€ (vuokratuotto)

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.