Suunnittelijaa / salaojateknikkoa Oulun seudulle

Maveplan Oy on toimintaansa järjestelmällisesti kehittävä monialainen RALA-sertifioitu SKOL-jäsenyritys. Asiakaskuntana ovat yritykset, valtio- ja kuntasektori sekä maaseutuelinkeinojen parissa toimivat julkiset ja yksityiset toimijat. Laajan kenttäorganisaation tuki yhdistettynä Oulun, Kuopion ja Seinäjoen toimistojen ydinosaamisalueisiin tarjoaa kilpailukykyiset puitteet menestyvälle ja laadukkaalle suunnittelutoiminnalle.

Haemme Suunnittelijaa peltojen vesitalouden suunnittelun monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä valtakunnan kärkiosaajaksi maatalouden vesitaloustehtävissä. Meillä työtehtäväsi koostuvat yksittäisten peltolohkojen kuivatuksen suunnittelusta aina valuma-aluekohtaiseen vesitalouden hallinnan suunnitteluun. Asiakaskuntasi olisi pääasiassa maatalousyrittäjät. Sijoituspaikkasi on Oulussa tai Oulun seudulla. Työskentely kotitoimistosta on mahdollista.

Suunnittelijana sinulla tulee olla soveltuva peruskoulutus (insinööri, agrologi tms.) toimialalle. Salaojateknikon tutkinto, mittausalan osaaminen sekä maatalousalan tuntemus katsotaan eduksi. Viihdyt maastotöissä, mutta toisaalta pidät toimistossa tapahtuvasta suunnittelutyöstä. Yhteistyökyky, joustavuus, oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat ominaisuuksia, joita me arvostamme. Tarvittaessa koulutamme sinut tehtävään.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja

Olli Utriaiseen 040-584 4327.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 30.4.2020 mennessä sähköpostitse osoitteella olli.utriainen@maveplan.fi.