Projektipäällikköä / Suunnittelijaa

Maveplan Oy on toimintaansa järjestelmällisesti kehittävä monialainen RALA-sertifioitu SKOL-jäsenyritys. Asiakaskuntana ovat yritykset, valtio- ja kuntasektori sekä maaseutuelinkeinojen parissa toimivat julkiset ja yksityiset toimijat. Laajan kenttäorganisaation tuki yhdistettynä Oulun, Kuopion ja Seinäjoen toimistojen ydinosaamisalueisiin tarjoaa kilpailukykyiset puitteet menestyvälle ja laadukkaalle suunnittelutoiminnalle.

Haemme Projektipäällikköä / Suunnittelijaa tie-, katu- ja aluesuunnittelun monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi kunnallistekniikan suunnittelun toimialalla mielenkiintoisten ja monipuolisten suunnittelutehtävien parissa. Meillä työtehtäviisi voi kuulua tie-, katu- ja aluesuunnittelun lisäksi mm. vesihuollon tai geotekniikan suunnittelua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Sijoituspaikkasi on ensisijaisesti Kuopio, mutta voit työskennellä myös Seinäjoella tai Oulussa riippuen osaamisesta ja työkokemuksestasi.

Edellytämme sinulta suunnittelijana insinöörin koulutusta, Novapoint, AutoCAD tai vastaavien suunnitteluohjelmistojen hallintaa sekä näyttöä suunnitteluosaamisesta. Yhteistyökyky, joustavuus ja oma-aloitteisuus ovat ominaisuuksia, joita me arvostamme.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja, Olli Utriaiseen (040-5844327).

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 4.2.2020 mennessä sähköpostitse osoitteella olli.utriainen@maveplan.fi.