Projektipäällikkö / Suunnittelija

Maveplan Oy on toimintaansa järjestelmällisesti kehittävä monialainen RALA-sertifioitu SKOL-jäsenyritys. Asiakaskuntana ovat yritykset, valtio- ja kuntasektori sekä maaseutuelinkeinojen parissa toimivat julkiset ja yksityiset toimijat. Laajan kenttäorganisaation tuki yhdistettynä Oulun ja Kuopion toimistojen ydinosaamisalueisiin tarjoaa kilpailukykyiset puitteet menestyvälle ja laadukkaalle suunnittelutoiminnalle.

Haemme Projektipäällikköä / Suunnittelijaa vesistösuunnittelun monipuolisiin tehtäviin Ouluun.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä vesistösuunnittelun huippuosaajaksi Suomessa. Pääset työskentelemään kokeneiden asiantuntijoidemme sekä laadukkaan yhteistyöverkostomme kanssa projekteissa, jotka palvelevat asiakkaidemme tarpeita mm. vesienhoidon edistämisessä, ilmastonmuutokseen sopeutumisessa sekä patoturvallisuuden toteutumisessa.

Nykyinen osaamisesi voi liittyä esimerkiksi vesirakentamiseen tai vesistöjen kunnostukseen, mutta tärkeintä on, että sinulla on halu työskennellä ja kehittyä vesistösuunnittelun toimialalla. Suunnitteluosaamisen lisäksi osaat esiintyä, sinulla on näkemystä ja mielipiteitä sekä pystyt perustelemaan kantasi vaikeissakin tilanteissa. Odotamme, että tulet rohkeasti haastamaan tiedoillasi ja taidoillasi nykyiset toimintatapamme ja käytäntömme.

 

Jos kiinnostuit tarjouksestamme ja haluat tulla vahvistamaan joukkoamme, niin ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja Olli Utriaiseen (040-5844327).

 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 8.9.2019 mennessä sähköpostitse osoitteella olli.utriainen@maveplan.fi.