Projektipäällikkö/suunnittelija, Kuopio

Maveplan Oy on toimintaansa järjestelmällisesti kehittävä monialainen RALA-sertifioitu SKOL-jäsenyritys. Asiakaskuntana ovat yritykset, valtio- ja kuntasektori sekä maaseutuelinkeinojen parissa toimivat julkiset ja yksityiset toimijat. Laajan kenttäorganisaation tuki yhdistettynä Oulun ja Kuopion toimistojen ydinosaamisalueisiin tarjoaa kilpailukykyiset puitteet menestyvälle ja laadukkaalle suunnittelutoiminnalle.

Haemme projektipäällikköä/suunnittelijaa tie-, katu- ja aluesuunnittelun monipuolisiin tehtäviin Kuopioon.

Edellytämme sinulta suunnittelijana insinöörin koulutusta, Novapoint-suunnitteluohjelmiston hallintaa sekä näyttöä suunnitteluosaamisesta. Yhteistyökyky, joustavuus ja oma-aloitteisuus ovat ominaisuuksia, joita me arvostamme. Mikäli sinulla on lisäksi useamman vuoden työkokemus toimialalta sekä kokemusta projektien johtamisesta, niin olet ehdottomasti etsimämme osaaja.

Lupaamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa. Työtehtäviisi voi kuulua tie-, katu- ja aluesuunnittelun lisäksi mm. vesihuollon tai geotekniikan suunnittelua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja
Olli Utriaiseen, 040 584 4327.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 25.3.2019 mennessä sähköpostitse osoitteella olli.utriainen@maveplan.fi.